Wie ben ik? | AAlosery

Wie ben ik?

Mijn naam is Ariste Alosery, je spreekt het uit zoals je het leest: Ariste (met een ì) Aloosurie. Gelukkig hebben mijn ouders deze naam voor me bedacht, want zelf vind ik het een echte artiestennaam! Vanaf dat ik kon staan, dans en acteer ik. Toen ik The Phantom of the Opera in het Circustheater zag, was ik verkocht. Die kostuums, dat decor, die prachtige dans en zang, dat theater; dat wilde ik ook!

Mijn eerste bijbaantje was op het Land van Ooit en niet lang daarna volgde de Efteling, waar ik als actrice nog steeds werkzaam ben. Na de Opstapcursus werd ik aangenomen op Fontys Musicaltheater en daar heb ik mezelf verder ontwikkeld en ontplooid.

Ik liep stage in vier verschillende producties bij Van Hoorne Studio's en direct na school mocht ik starten in een prachtige productie: Stage Entertainment's Mary Poppins. Na een te gek seizoen was ik benieuwd naar het leven als freelancer, dus werd ik zelfstandig onder de naam AAlosery - Performing Arts.

Ik verrijkte mijn carrière met het docentschap en volgde de opleiding Docent Dans aan de Fontys Academie voor Danseducatie. Weer een paar jaar later werd ook nog Master of Education (MEd) omdat ik mijn diploma haalde aan de Master Kunsteducatie, weer aan de Fontys Academy of the Arts.

Nu ben ik werkzaam als freelance actrice, model, presentatrice, musicalperformer, musicalchoreografe, danseres, docent jazzdans en musical-docente.

Wil je weten wat ik precies allemaal doe met AAlosery - Performing Arts? Klik op onderstaande knop en ga direct naar mijn CV!

Fancy Divider | Wie ben ik? - AAlosery
Ariste door Lens B 09 2023 6 2_cropped | Wie ben ik? - AAlosery Ferdivds 037 Exposure | Wie ben ik? - AAlosery Ariste door Lens B 09 2023 5 | Wie ben ik? - AAlosery Ariste tegen muur - cropped | Wie ben ik? - AAlosery