Welkom | AAlosery

Welkom

Ik ben Ariste Alosery: freelance actrice, model, presentatrice, musicalperformer, musicalchoreografe, danseres, docent jazzdans en musical-docente. 

Kijk rond om te zien wie ik ben en wat ik precies doe. 
Als je denkt dat je me nodig hebt, neem je dan contact met me op?

Liefs, 
Ariste

Contact Ariste
Over mij | AAlosery

Over mij

Mijn naam is Ariste Alosery, je spreekt het uit zoals je het leest: Ariste (met een ì) Aloosurie. Gelukkig hebben mijn ouders deze naam voor me bedacht, want zelf vind ik het een echte artiestennaam! Vanaf dat ik kon staan, dans en acteer ik. Toen ik The Phantom of the Opera in het Circustheater zag, was ik verkocht. Die kostuums, dat decor, die prachtige dans en zang, dat theater; dat wilde ik ook!

Wie ben ik?
Elfira en de Woudreus | AAlosery

Elfira en de Woudreus

Elfira en de Woudreus is mijn eigen concept. Elfira is een dappere boself die voorleest uit haar eigen meegemaakte avontuur: Elfira en de Woudreus. 

Elfira en de Woudreus is namelijk zowel een A4-groot, volledig geïllustreerd voorleesboek, als een meeleeftheaterdansvoorstelling mèt dansworkshop voor kinderen in groep 1, 2 en 3. 

Meer informatie over Elfira en de Woudreus? Klik op onderstaande knop!

Meer informatie
Hap uit je bed | AAlosery

Hap uit je bed

Hap uit je bed is een mimevoorstelling vol slapstick en acrobatiek voor iedereen vanaf 3 jaar. Een beeldend verhaal zonder tekst, waarin de kinderlijke fantasie zo sterk is dat zelfs volwassenen het gaan zien! Als je je ogen echt opent dan komen gewone slaapkamerspullen tot leven en blijkt wakker blijven leuker dan slapen.

Ik mag deze voorstelling samen met Bram van Beusekom spelen en dat is altijd een feestje.

Meer informatie over Hap uit je bed? Klik op onderstaande knop!

Meer informatie